Careers

Your Future Career in Our Company!

We’re always on the lookout for creative and enthusiastic people to join us. 

+381 (0) 62 5999 13

what we offer

Job Opportunities

Happy Baby doo Kisač Digital Media and Digital Marketing Company

Web journalist/web novinar

Happy Baby doo digital media

Happy Baby doo Kisač traži web novinara za rad na jednom od naših portala Trudnoca.rs. Roditeljski portal Trudnoca.rs je novi, moderan onlajn magazin (e-zine) za trudnice, roditelje i sve one, koji to žele postati. Trudnoca.rs e-zine donosi relevantan, aktualan i pouzdan sadržaj. Pored aktuelnih vesti iz oblasti medicine i zdravlja, naš onlajn magazin se bavi širokim spektrom tema vezanih za zdravu ishranu, zdrav način života, modu i kulturu.

Happy Baby doo Digital Media

Web editor

Happy Baby doo Digital Media

Happy Baby doo Kisač traži web editora za rad na jednom od naših portala Trudnoca.rs. Roditeljski portal Trudnoca.rs je novi, moderan onlajn magazin (e-zine) za trudnice, roditelje i sve one, koji to žele postati. Trudnoca.rs e-zine donosi relevantan, aktualan i pouzdan sadržaj. Pored aktuelnih vesti iz oblasti medicine i zdravlja, naš onlajn magazin se bavi širokim spektrom tema vezanih za zdravu ishranu, zdrav način života, modu i kulturu.

Happy Baby doo Digital Media

Operations Manager

Happy baby doo Digital Media

Happy Baby doo Kisač je kreativna digital media i digital marketing kompanija. Specijaliziramo se na internet biznis, onlajn magazine (e-zines), internet direktorijume i adresare za lokalne firme i pružaoce raznih usluga. Pokrivamo lokalno i regionalno tržište, lokalne i globalne vesti. Naša kompanija ima u vlasništvu internet sajtove vezane za internet oglašavanje, zdravlje, trudnoću, lepotu, modu i gastronomiju. Nudimo jedinstveno iskustvo za posetioce naših sajtova i digital marketing usluge za unapređenje i razvoj poslovanja firmi.